Arrangementet har vært, og vi takker for alle som kom innom denne dagen.

Hendelser på Transittkaia finner sted i og rundt Skur 2 i Transittgata. Skur 2 er åpent for alle fra kl. 15:00- 20:00 fredag 15. september. Kom og del dine innspill, og se mulighetene for fremtidens Transittkaia!

Nyhavna Utvikling inviterer til Hendelser på Transittkaia, et åpent hus- arrangement i Skur 2 med informasjon og dialog om utviklingen. Her kan du få informasjon om tankene bak grepene og utviklingen av delområdet Transittkaia på Nyhavna, prosessen og innspillene som er samlet inn, samt komme i dialog med arkitektene, ansvarlige for medvirkningen og utviklerne. Og ikke minst komme med dine innspill til den videre utviklingen.  

Kreativ stolpejakt for hele familien

Vi ønsker på arrangementet å ta dere med på en tur rundt i området gjennom en kreativ stolpejakt, som tar dere forbi ulike sentrale områder i det fremtidige prosjektet. Her deler vi våre tanker om hvert sted og ønsker dine innspill og ideer.  Arrangementet er familievennlig og en del av Kulturnatt Trondheim. Vi avslutter arrangementet kl. 18:00 med en minimusikkfestival.

Dette blir gøy for både store og små- velkommen til Hendelser på Transittkaia!

Mini musikkfestival

Det vil være enkel servering og Dj SashaSoroka, for noen bedre kjent som Aleksandra Simonsen, spiller alt fra koselig indiepop til desorientert IDM, en ekte labyrint av musikk! Vi avslutter arrangementet kl. 18:00 med en mini musikkfestival med to lokale unge band; 

Ambrosius, jazz pop. “Episk band fra kjellern på Trondheim Katedralskole med like episke låta.” NRK P3

Feberdrøm, indie pop. ”Fire 19 år gamle gutter fra Trondheim som serverer fresj musikk! Harde riff marinert i de søteste indietoner!” NRK P3

Se hele programmet her

Arrangementet er gratis og åpent for alle.